Skip to content

Psykopaten Ulf Skorup, brännvinsadvokat.

June 2, 2013

Ulf Skorup livnär sig på att jobba som advokat åt skamlösa fastighetsbolag som är beredda att betala vad som helst för att slippa ta ansvar för vad de ställer till för försvarslösa personer. Ulf Skorup är urtypen för person med psykopatisk personlighetsstörning. 

Domstolarna låter honom hållas, och agerar som hans små fjärrkontrollstyrda nickedockor. 

Tack, Ulf Skorup, för att Du förstörde resten av mitt och min sons liv, när Din klient fastighetsförvaltaren Marlene Åkerberg orsakade så att jag och sonen skadades fysiskt för livet och för resten av våra liv är handikappade, sjuka invalider. Hon jobbade för försäkringsbolaget SPP, som gladeligen mördar försvarslösa ensamstående mammor och deras barn, för att tysta skandalerna kring hur de orsakat dem livslångt lidande.

Vad Ni gör, alla, HA ALDRIG MED SPP eller CELEXA att göra! Det kan kosta Er Er hälsa och resten av Era liv! De är totalt skamlösa. De anlitar psykopater för att mörka vad de orsakar och bär ansvar för. 

http://www.skanskan.se/article/20120321/HORBY/703219771/-/lovade-betala-saneringen 

Advertisements
4 Comments leave one →
 1. August 8, 2013 10:34 am

  Delar på fejjan.

  Massor av hemipepkramar till dig kära Morsan ♥

  • August 8, 2013 11:03 am

   Tack söta Hemimamma.
   Som ett par exempel efter att Anticimex under SPP:s och dess förvaltare Marlene Åkerbergs ansvar förgiftat mig och min då 5-årige son med nervgifter, så att vi fick livslånga nervskador, kallade deras advokat Ulf Skorup mig till ett möte vid deras kontor. Jag blev vid det mötet utsatt för flera hot av dem, som avsåg att tysta mig så att det inte skulle bli känt vad som hänt. Bl.a. stirrade Skorup mig i ögonen och sa:
   “Vi har metoder att knäcka Dig, och när det är gjort blir det inga svårigheter att övertyga en ev domstol om att detta aldrig har hänt utan att det är Du som är psykiskt sjuk och har inbillat Dig alltihop. Sen kan Du ju springa runt i sjukvården och försöka få hjälp för Dina och sonens skador, men jag kan berätta att Du kommer inte att få någon sjukvård. Det ser våra goda sjukvårdskontakter till.”
   Och:
   “Strunta Du i allt det här som har hänt och koncentrera Dig istället på att ta hand om Din son, och se till att det inte händer honom någonting.”
   Bredvid satt Marlene Åkerlund och flinade.

   Bara som ett par exempel på vad de använder för metoder och hur de använder sina försäkringsbolagskontakter inom sjukvården. Det är försäkringsbolaget SPP:s betéende mot sina kunder!

   Kram!

 2. August 8, 2013 12:55 pm

  Usch ja för dessa hemska psykopater.

  Men en annan sak. Kanske det finns ett forum med möjlighet till samma sociala kontakt som fanns på AB-bloggen.

  KARMASTUDIO. Vad det handlar om kan du se här: http://skvitts.wordpress.com/2013/08/07/gamla-aftonbladet-bloggare-2/

  Det är ju nytt och man vet aldrig vad det kan bli av det, men ambitionen tycks vara att man som bloggare också ska kunna ha en bra kontakt med andra som bloggar på samma site, som det var på AFTONBLADETs blogg.

  Hoppas du dyker upp där.
  /Skvitt

  • August 8, 2013 3:34 pm

   Hej Skvitt!
   Tack för länken till KARMASTUDIO. Kikade in där, men är så tekniskt trög så jag fattar inte vad man skall göra eller hur man skall göra det. Får väl be sonen om hjälp vid tillfälle när han har tid. 🙂

   Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: