Skip to content

Morsan – Försöker.

October 16, 2010

Så har jag då äntligen dragit tummarna ur o skapat min egen blogg. Ett bidrag till, till alla dessa milliontals bloggar som redan finns.

Hur detta skall gå har jag ingen aning om. Har ingen aning om hur man gör eller hur man “fixar till” sin bloggsida. Så om Du ser den här, får Du gärna komma med goda råd och tips om hur jag skall gå till väga.

Tackar på förhand för all hjälp jag kan få!

/Morsan

Advertisements
8 Comments leave one →
 1. pialuntan permalink
  October 16, 2010 1:45 pm

  Hej!Kul att du börjar blogga!Mitt tips är att du sätter in ett foto överst där din text står. Du får förminska fotot genom att gå in i ett program, där du kan minska till liten hemsida. Om du klickar på fotot så står det Öppna….då går du in där.Sedan kan du ju prova ta en annan mall till din blogg. En som går i en gladare färg. Morsans blogg är ett kul namn.Lycka till Pia

 2. LuddesMorsa permalink
  October 16, 2010 2:02 pm

  Hej Pia!Å vad glad jag blev att Du svarade o kom med små tips. En annan mall låter bra. Jag försöker förtvivlat lista ut hur jag skall få till en sådan. *S* Hur gör man det? Undrar teknisk idiot?

 3. Urban.Medin. permalink
  October 16, 2010 2:57 pm

  Hej och välkommen in i en ny värld, cyberrymden ;)Högst upp har du 5 symboler, penna, sax, kugghjul, filmrulle och några staplar. Kugghjulet tar dig tillbaka till den sida där du kan ändra utseendet på din blogg. Där du kan finna vidgets osv. Bara att testa och leka lite hur som. Det kan ju inte mer än försvinna 😀 skojade, det gör det inte.Nåja, jag är inte heller någon expert. Utan bloggar mest för egen skull och går in på andras bloggar och ger en tumme ibland. Lycka till 🙂

  • LuddesMorsa permalink
   October 16, 2010 3:07 pm

   Hej Urban!Bra tips! Tack! Jag behöver all vägledning jag kan få. Jag skall genast försöka det där med widgets, får se om jag fattar vad det går ut på och vad man skall göra? /Morsan

 4. LuddesMorsa permalink
  October 16, 2010 3:21 pm

  Hahaha………har försökt det där med att widgets och att redigera och ändra sidan. Men jag fattar inte hur jag skall göra? Måste vara extremt korkad…….

 5. pialuntan permalink
  October 16, 2010 3:53 pm

  Widgets är något annat. Det är om du vill spara favoritbloggar, så gör det inte nu.1 Gå in på symbolen som finns högst upp på sidan, när du är inbloggad. Tryck på “hjulet” till hö. ” ändra utseende på bloggen”. 2 tryck på -editera stilmall till höger.Du kan titta på mallarna, så kan du välja en genom ett klick.Då får du nägot att utgå ifrån, till att börja med.Tala om ifall du klara det.

  • LuddesMorsa permalink
   October 17, 2010 1:24 pm

   Det tog ett tag, men till sist kom jag på hur man gör det. Nu återstår bara att göra det också. *S* Tack snälla Pia för Din hjälp o Ditt engagemang.

 6. BeBest permalink
  October 17, 2010 6:56 pm

  Det är rätt bökigt att ordna till inställningarna och skapa omgivningen, så som man vill ha den i bloggen. Det är på intet sätt intuitivt eller användarvänligt och vad värre är, det är lite slumpmässigt hur det fungerar.Men nu tycker jag att det ser fint ut hos dig!Hjärtligt välkommen!:O)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: